Saltar apartados

12th Healthy Housing Awards

 

 

 

 

 

 

Els Premis d'Edificació Saludable tenen per objectiu ser un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp dels paràmetres de vida i construcció saludable en un ampli espectre de temes d'interès. Se centra, sobretot, en estudis i treballs que naixen dels valors saludables europeus i s'orienten a millorar la qualitat de vida de les persones amb les seues necessitats i inquietuds. El desenvolupament d'iniciatives noves dins d'aquests camps és l'objectiu principal d'aquests premis en aquesta edició, el desenvolupament d'eines de simulació per al disseny d'edificis i la seua immediata aplicació a Europa porten a integrar-les com a part fonamental del certamen amb l'objectiu de dotar a l'estudiant d'informació suficient per al seu ús futur.

En aquesta línia, la Càtedra Internacional Marjal Healthy de la Universitat d'Alacant convoca les ajudes i premis 2018 per a projectes d'edificació saludable com a forma de promoure el desenvolupament d'activitats docents noves proporcionant a estudiants i docents un escenari de treball internacional on la docència regular es complementa amb un important intercanvi cultural doncs està prevista la participació d'equips de quatre universitats europees: la Universitat d'Alacant (Espanya), l'Hogeschool van Amsterdam (Holanda), la Beuth Hochschule für Technik Berlin (Alemanya) i la Robert Gordon University (Regne Unit).

 

BASES I FORMULARIS A LLIURAR

BASES

Convocatòria. BOUA 22.12.2017

Formulari de Dades Persones Físiques UA

Instruccions per a emplenar el Formulari de Dades de Persones Físiques en la UA.

Formulari de registre per al taller d'Amsterdam del 12 al 16 de Febrer (fins al 6 de gener)

Formulari de registre per a la participación als 12th Healthy Housing Awards (fins al 6 de gener)

Llista d'admesos Taller d'Amsterdam + 12th Healthy Housing Awards

Resolució concurs 12th HEALTHY HOUSING AWARDS

 

TALLER INTERNACIONAL a la HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM (Països Baixos)

Els 12th Healthy Housing Awards han començat aquesta setmana amb el taller internacional que s'estarà realitzant fins al pròxim divendres 16 de Febrer a Amsterdam on participen els estudiants i el professorat de la Universidad d'Alacant, la Hogeschool van Amsterdam, Beuth Hochschule für Technik Berlin i la Robert Gordon University de Aberdeen.

Un taller que representa el punt de partida per a uns premis que aquest any llancen un programa innovador de treball de col·laboració entre diferents universitats europees basant-se en ferramentes BIM per arribar a desenvolupar dissenys saludables seguint els valors europeus.

Departament de Construccions Arquitectòniques


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464